Het is ons Gelukt

Het is Ons Gelukt: Een Stuk Grond bij Agia Galini

 

Met een fantastisch gevoel delen we vandaag ons verhaal over hoe het ons gelukt is om een prachtig stuk grond te kopen vlakbij het charmante Agia Galini, via de professionele bemiddeling van GoldenSouth Real Estate. Elke dag worden we betoverd door het adembenemende uitzicht dat we nu ons thuis mogen noemen. Hoewel het avontuur net is begonnen, zijn we vastberaden om onze dromen te verwezenlijken op dit magische stukje land. Lees verder om meer te ontdekken over onze plannen en de spannende reis die voor ons ligt.

 

De Hulp van GoldenSouth Real Estatehttps://www.goldensouth.gr

Nadat we hadden besloten dat dit de plek was waar we ons thuis wilden maken, hebben we de expertise van GoldenSouth Real Estate ingeroepen om ons te begeleiden in het aankoopproces. Hun team van professionele makelaars was zeer behulpzaam en gaf ons deskundig advies bij elke stap. Ze begrepen onze visie en hebben ons geholpen om onze droom werkelijkheid te maken. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je een goeie advocaat vindt. Wij hebben een advocaat gevonden in een dorp vlakbij met goede recensies. Deze regelt alles voor je. 

Het Adembenemende Uitzicht

Nu we de trotse eigenaren zijn van dit stukje paradijs, kunnen we elke dag genieten van het adembenemende uitzicht dat zich voor ons uitstrekt. Van zonsopgang tot zonsondergang is de horizon gevuld met de prachtige kleuren van de Egeïsche zee, terwijl de zachte bries ons omarmt. We kunnen ons nu al voorstellen hoe dit uitzicht ons leven zal verrijken.

Toekomstplannen

Hoewel we nog steeds in de ban zijn van de schoonheid van dit land, weten we dat er veel werk te doen is voordat we onze dromen hier volledig kunnen realiseren. Het eerste op de agenda is het realiseren van een weg die ons met de camper naar boven leidt, zodat we onze tijd kunnen doorbrengen met uitzicht over de omgeving en kunnen genieten van de sterrenhemel.

Bouwvergunning en Geduld

Het verkrijgen van een bouwvergunning kan minimaal 8 maanden duren, maar we zijn vastberaden om geduldig te zijn en het proces stap voor stap aan te gaan. Dit geeft ons ook voldoende tijd om rustig na te denken over hoe we dit stukje land het beste kunnen benutten en om onze droomwoning te ontwerpen.

Conclusie

Het is ons gelukt! We hebben ons eigen stukje grond verworven nabij het schilderachtige Agia Galini. Met de hulp van GoldenSouth Real Estate hebben we onze plek gevonden met een adembenemend uitzicht. Hoewel er nog veel werk en geduld voor nodig is, zijn we vol vertrouwen dat we onze dromen hier zullen waarmaken. We kijken uit naar de reis die voor ons ligt en de mogelijkheid om ons eigen paradijs op Kreta te creëren.

                                                                                                 Tot de volgende Blog!

                                                            Zonnige groetjes van Tjitske